SAKARYA / PAMUKOVA - Anakucağı Anaokulu

May

Trafik Haftası kapsamında Trafik Polisi Ali ERYÜRÜK tarafından öğrencilerimize yönelik seminer çalışması düzenlenmiştir. Bu konuda bizimle işbirliği yapan Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Ali ERYÜRÜK'e teşekkür ederiz.

May

8 Mayıs Çarşamba günü 75.Yıl İlkokulu önünde yapılacak olan okul kermesimize hepiniz davetlisiniz.

May

Meslek tanıtımı ve 112 acil sağlık hizmetlerinin tanıtımı amacıyla Ömer Faruk Kızılçay tarafından öğrencilerimize yönelik seminer verilmiştir.

May

4B sınıfı öğrencimiz Miray Güvener kumbarasını ihtiyaç sahiplerine iletilmesi amacı ile okul idaresi ile paylaşmıştır. Biz de okuldaki hayır kumbarasina aktararak yardım kurulusuna ulaştırılmasını sağlayacağız. Bu örnek davranışından dolayı ogrencimizi tebrik ediyor ailesine tesekkurlerimizi iletiyoruz.

Nis

Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bilgilendirme yapmak amacıyla miniklerimize seminer düzenlenmiştir. Bu konuda bizimle işbirliğinde bulunan Pamukova İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Eğitim Hemşirelerine teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Okul Gösterimizi (Öğlen) 24 Nisan tarihinde Pamukova Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Okul Gösterimizi (Sabah) 24 Nisan tarihinde Pamukova Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.

Nis

5/A ve 5/B sınıfları ile 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamalarında stadyumda İlçe programında görevliydik. Çocuklarımız provalarla gösterilere hazırlanarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Yarının büyükleri olan miniklerimizin emeğine sağlık

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle okulumuz müdürü Şahin Topuz, müdür yardımcısı Nagehan GÜNSEL ve Rehberlik öğretmenimiz Burak AYDIN koltuklarını sabah ve öğle grubu öğrencilerine teslim ettiler. Çocuklarımız okul işleri ile meşgul olurken idarecilerimiz ve rehberlik öğretmenimiz de onların yerine geçerek sınıflarda etkinliklere katıldılar. Gün sonunda öğretmenlerimiz sınıftan ayrılmak istemezken öğrencilerimiz sınıflarına kavuşmak istediler Yaşasın 23 Nisan

Nis

Polis Haftası kapsamındaki etkinliğimiz.. Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutlarız. Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Polis Memurlarına katkıları için teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphane Haftası kapsamında Elbirlik İlkokulu z-kütüphaneye gezi düzenlendi. Miniklerimiz kitapları incelediler. 5 yaş grubumuz sınıfları gezerek ders katılımı gerçekleştirdi. Miniklerimiz kütüphane çıkışı Elbirlik İlkokulu bahçesinin yeşil alanında vakit geçirdi.

Nis

Dünya Tiyatrolar Gününde; Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde, lise öğrencileri Karagöz ve Hacivat gölge oyununu miniklerimiz için canlandırdı.

Nisan Ayı Yemek Listemiz yayımlanmıştır.

TEGM Mart Ayı Bülteni Yayımlanmıştır.