SAKARYA / PAMUKOVA - Anakucağı Anaokulu

Mrt

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında bu konuda alanında uzman Özge GÜVEN ve Çocuklarda Teknoloji Kullanımı konusunda alanında uzman Harun SÜRMELİ tarafından velilerimize yönelik seminer verilmiştir. Özge GÜVEN ve Harun SÜRMELİ'ye katkılarından ötürü ve de katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Orman Haftası kapsamında Sayın Kaymakamımız Gürsel TEMURCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aziz DEMİR'in katılımlarıyla Pamukova Orman İşletme Şefliğimizin desteği ve katkılarıyla öğrencilerimiz fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Doğanın korunması ve geliştirilmesi için Orman Mühendisi Fatih Bey alanda öğrencilerimize bilgilendirmeler yaptı. Öğrencilerimize hediyelerini takdim ettiler. Ardından mniklerimiz tohum bombalarımızı doğayla buluşturdu.

Mrt

Orman Haftası vesilesiyle Miniklerimiz fidan dikimi gerçekleştirdi. Daha önceden hazırladıkları tohum bombalarını da doğayla buluşturdular.

Mrt

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü vesilesiyle 26 Mart Salı günü seminer verilecektir. Seminer, sabahçı velilerimiz için saat 11.40 1. oturum ;  öğlenci velilerimiz için saat 13.00 2. oturum şeklinde verilecektir. Konuşmacılarımız ve konular aşağıdaki afiştedir.

Mrt

1-7 Mart 2024 Deprem Haftasında "Deprem Anı Ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Mrt

Miniklerimiz okyanus çadırıyla okyanusun derinliklerine yolculuk yaptı. Yolculuktan kareler..

Mrt

Eğitimde Ailenin Rolü konulu TEGM Şubat Bülteni yayımlanmıştır. Linke tıklayarak bültene ulaşabilirsiniz.

Mart Ayı Yemek Listemiz Yayımlanmıştır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sınıflarda Farklı Etkinliklerle Uygulandı

Şubat Ayı Yemek Listesi

Ock

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarıyıl tatili öncesi faaliyet haftasında; sanat,kültür, spor ve bilim etkinlikleriyle miniklerimiz eğitici ve eğlendirici bir hafta geçirdi.

Ock

Yerli Malı Haftası tüm sınıfların katılımıyla kutlandı.